måndag, januari 08, 2007

Äntligen

Så här års brukar det skrivas spaltkilometer i landets kvällspress om personligheterna i kanal5 storsatsning BigBrother. I år har dock Kanal5 beslutat att inte sända någon programomgång vilket är ett beslut vi i BLAKS står bakom och finner mycket vist.
Tänk vad skönt att slippa överösas med detaljer om BBAnikas senaste sexchock eller BBFredriks sorgliga lillebror som är med i någon obskyr sekt. Att våra nattklubbar dessutom inte förpestas av dessa varelser som bara måste åka på Brinkenstierna barturne nu när de är C-kändisar ser jag som en ren bonus.

Dessutom torde flera positiva synergieffekter uppstå såsom:

  • Självmordsfrekvensen bland landets bildade befolkning som får lust att ta livet av sig då de tappat tron på mänskligheten efter att ha sett smörjan kommer att sjunka.
  • Mängden relevanta löpsedlar kommer att öka vilket förhoppningsvis leder till ökad folkbildning
  • En hel yrkeskår nämligen nöjesjournalisten på Aftonbladet kommer att bli arbetslös (önsketänkande)
  • BB kändis och Slitz brud torde minska i popularitet som yrkesval bland unga kvinnor
  • Vi slipper fler "Unika parti" med mediakåta silikonpartiledare

Är det någon som vet vem som tog det ypperliga beslutet att avskaffa BigBorther så informera oss i BLAKS då vi ämnar utdela en hedersutmärkelse till vederbörande.

1 Comment:

Anonym said...

Men bönderna har väl inte gift sig ännu? Och let's dance börjar på fredag. Trots att vi hoppas så kommer nog Sverige för evigt sjunka in i skvallerträsket! Gah jag måste nog begå självmord!