onsdag, februari 07, 2007

Bilhandlare är fantastiska

Bilhandlare är ju ett släkte som gjort sig kända för att vara duktiga på att skönmåla och tänja på sanningen. För dem som är bosatta i Lomma kommun eller dem som haft oturen att besöka Sveriges billigaste bilar torde detta stå väldigt klart.

Mannen som ligger bakom företaget är en dansk känd i hemlandet för att på tveksamma legala grunder sälja mer eller mindre fallfärdiga bilar. För en tid sedan etablerade denne herre en bilhandel i Lomma på Järnvägsgatan 39 med trafikkaos som följd då företagets billager är större än dess parkeringsplats vilket leder till att man utnyttjar omkringliggande gator i den ringa grad att framkomligheten starkt begränsas.

Detta har uppmärksammats i bla sydsvenskan där följande kan läsas:
Själv har Thorsen sagt i Sydsvenskan att han inte känner till att det finns något problem. Han menar att han har parkeringsplats till sina bilar, men att det i några fall kan vara någon som ska leverera en bil som ställer den på gatan.

Denna bild fann vi inom BLAKS på www.blocket.se där företaget själva har varit så goda att nogrannt dokumentera sina felparkeringar. För den som önskar se fler bilder klicka här

BLAKS propagandaavdelning låter vidare meddela att om man nu tvunget skall tänja på sanningen så bör man inte själv dokumentera övertrampen och publicera bevisen på internet. Trots idoga framträdanden på dansk television verkar BT ha en del kvar att lära av experten på området:

Saeed al-Sahhaf mannen som gjort sanningstänjandet till en konstart


Länk till artikel i Sydsvenskan

1 Comment:

Erik said...

Det är tomtar som BT som skänker lycka till världen. Utan honom hade vi bara haft en samling snubbar som ingen ens vill titta på, än midre lyssna till.

Låt honom hållas!

Men visst, all hail Bob. Känner att vi i propagandasektionen kanske skulle bjuda in honom för en kort föreläsining.