lördag, oktober 27, 2007

M mot mitten?

Den svenska borgerligheten skjuter sig själva i foten. Vad ska man säga? Hopplösheten börjar komma smygande och man undrar om det någonsin kommer att bli ordning och reda i detta miserabla land.

"I precis den stund som en eller annan kärnväljare lämnar, är det oftast det som väcker nyfikenhet, som når ut till breda grupper. Det var det vägval vi gjorde."

Jag vill ha tillbaka de gamla moderaterna. Tyvärr får man väl lita till MUF, en samling krigshetsande idealister med för mycket klet i håret, och deras (nästintill skrattretande svaga) motstånd mot den bizarra förändring Moderaterna genomgår... Suck.

Länk till Moderaternas interna peppningslåt inför partistämman - Läskigt. "Det som har hänt förrut, har ingen betydelse". "Förändras eller dö". "Nya vägar ska vi finna".

"Förändras eller dö?" I mina ögon dör moderaterna om de fortsätter denna vansinnesförnyelse.

Uppdatering: Det finns även positiva nyheter i allt mörker. M säger ja till homoäktenskap men trossamfunden fattar fortfarande själva beslut om vigslar, vilket är positivt. Man ska inte tvinga trossamfund att viga homosexuella. Tråkigt är att man inte tog steget fullt ut och tog bort samfundens vigselrätt. Äktenskapet är ett juridiskt avtal (som ska kunna tecknas mellan vem som helst, oavsett kön, och principiellt mellan hur många som helst) och bör betraktas som ett sådant. Därefter kan man få genomgå en hokus-pokus ceremoni i valfritt trossamfund om så önskas.

Uppdatering 2: Invandrare kan kvoteras in i M. Kvotering är fel väg att gå. Helt fel väg. Usch.

3 Comments:

Anonym said...

M går mot mitten och jag går till Sverigedemokraterna...

Branta stigar said...

SD är inget alternativ. Ett gäng gamla brunskjortor som sammanstrålar med den dumma massan som tror att allt dåligt som händer är invandrarnas fel.

Jag är för fri invandring!

Anonym said...

Det där skit snacket har jag tröttnat på totalt.. som sagt hej då M hej SD..