torsdag, september 14, 2006

Inn.se är väck...

Äntligen! Inn.se har fått en sluten livscykel. Istället för att vara ytterliggare ett projekt som startas och därefter överges har Inn.se nu gått i graven en gång för alla. Projektet startades strax innan jul 2004 och avslutades idag kl 13:02. Istället för det fantastiska innehållet på Inn.se kommer nu BLAKS att husera på denna adress.

BLAKS har funnits länge. Väldigt länge. När man ser tillbaka på de senaste åren, kanske fem, kanske tio, kanske hela våra liv, så har BLAKS funnits där. Den har inte haft något namn eller någon form i världsrymden, men den har funnits där likt en snölykta i vintermörkret eller ett par ögondroppar i pollensommaren.

I början av juni 2006 intog BLAKS en världslig form med ett namn (föga överraskande är det BLAKS, wohooo!). Under sommaren fick ett antal av våra verksamheter namn och under hösten ska arbetet intensifieras. Våra radiosändningar (som inträffat varje torsdag 20-22 på 92.0 mhz) avslutas ikväll men kan komma att återuppstå under hösten eller vintern.

0 Comments: