söndag, september 17, 2006

Landskrona är läskigt - Lomma härligt

I Landskrona fick sverigedemokraterna 22,3%. Det är fruktansvärt läskigt. Sverigedemokraterna driver en populistisk politik som är tveksam på många sätt, inte minst när tar hänsyn till vilken typ av människor som styr partiet och var dessa personer har varit och härjat tidigare (i organisationer med bruna skjortor och hållfasta skor). Poängen är att man kan skylla SD:s framgång på de styrande partierna i de kommuner där SD har gått starkt framåt. SD:s valframgång är en mycket bra indikator på hur skev den svenska integrationspolitiken (i synnerhet den som bedrivs i Skåne) är. Landskrona har 57% invandrare och 40 000 anmälda brott per år. Något har gått snett, det är inte konstigt att folk reagerar.

Alla övriga partier ska se det som ett mycket, mycket stort misslyckande. De bör ha krav på sig att presentera en långsiktig plan för hur integrationspolitiken ska gå till i framtiden och indirekt hur man ska utesluta SD ur maktens korridorer. Särskilt i Landskrona där SD plötsligt är med och bestämmer på riktigt. Alla är skyldiga och ska ta sitt ansvar.

När det gäller Lomma låter grafiken nedan (hämtad från www.val.se) tala för sig själv. Nu ska jag gå och lägga mig för att kunna vakna upp i ett sverige utan rödgrönt förtryck!

0 Comments: